Solsken!!

HejHej

Idag skiner solen :D sjukt underbart!! Man blir juh på så bra humör när det är fint väder =) då känns alla livets problem mindre ^^

Måste dra me miika ut på en tur i det fina vädret sen :) han e lite bakis så han e inte så positiv till att gå ut just nu men med lite övertalning går det nog ;O.. hihi

Ja det har juh inte blivit så mkt skrivandes för mig den senaste veckan.. Har haft ganska fullt upp. Men kan ju berätta att förra söndagen så kom killarna från Sverige som skulle flytta in här. Dom e väldigt trevliga så det känns bra än så länge och förhoppnigsvis fortsätter det att vara så.

Igår jobbade jag i affären å det gick som det gick. Jag kan säga att jag e glad att jag kom levande därifrån :P hehe. Kassasystemet hängde sig nämligen x antal gånger vilket gjorde att alla kassor stannade upp och det var typ sjukt mkt folk å mega lång kö :S. Lite drygt om man säger så. Som tur va så måste jag säga att dom flesta kunder hade väldigt bra tålamod så det va iaf skönt. Men det blev en stressig dag me massa kaos.

I fredags va jag ledig så då va jag å klippte mig i stan =) hade juh så himla slitet hår innan så det va gött att få bort det. Fast nu känns de typ som att det är mega kort :S. Sen va ja på h&m å köpte en jacka =) har juh tänkt köpa den jätte länge men inte kommit till skott så ja va glad att ja fick köpt den. Nu hoppas ja att de inte blir en regning sommar så att jag kan använda den oxå :P.

Nä nu måste jag nog göra i ordning mig lite så att vi kan bege oss ut i det underbara vädret!

Ha de fint!

PUSSPUSS

Påskafton

Hej hej

Ja då va de lördag =) Idag hade jag ställt klockan på nio å gick väl upp lite efter det.. Sen gjorde jag i ordning mig å gick ner till affären som ligger en liten bit härifrån. Handlade lite städgrejs å lite annat smått :) Idag e ju nämligen enda dagen som affärerna e öppna så man måste juh passa på. Efter att jag hade handlat å gått hem med varorna så gick jag ner till centrum och tog bussen till Ikea.
Jag tycker om att gå på Ikea =) Blir så inspirerad å vill egentligen köpa massa mer saker än jag egentligen borde. Men jag lyckades faktiskt med att handla saker som jag tyckte att vi behövde. Hade gärna handlat lite mer men skulle juh åka buss hem så de hade inte funkat. Hade tillräckligt jobbigt på hemvägen ändå kan ja lova. Fick slita å släpa men lyckades iaf att komma hem tillslut.

Jag köpte bla två ställningar och trådbackar att ha i garderoben så när jag kom hem hade jag en del att pyssla med när jag skulle försöka sätta ihop dessa ställningar utan hammare. Inte det lättaste. Men de gick tillslut =) Så sen va det bara att packa in alla kläder i garderoben så nu e de inte riktigt lika mkt påsar på golvet här. Goodie! Jag köpte oxå galgar, krokhängare att på dörren, madrasskydd, handdukar, badrumsmatta, toalettborste och ett duschdraperi så nu fattar att de blev lite mkt att bära.

När jag va klar med att packa in alla kläder så gick jag ner på stan å sprang in på Åhléns en snabbis för att köpa sånna dära krokar som man hänger duschdraperiet med. För dem va nämligen slut på Ikea. Det draperiet som sitter i duschen nu har dom satt upp med klädnypor vilket väl funkar men de ser inte lika trevligt ut :). Sikken pessimist ja e. hehe.

Nu har jag legat här i sängen ett par timmar å lyssnat på lite musik å tittat på solsidan =) underbara tvserie!! å svenska hollywoodfruar å  two and a half men. Har oxå laddat ner hela första säsongen av Greys anatomy å har precis kollat på första avsnittet. Har tänt massa ljus och har de riktigt koseligt här för mig själv. Men nu funderar jag på om det inte skulle sitta fint med en kebarulle. Fy så onyttigt!! men lite måste man juh få synda ibland. Speciellt när man e ensam å hungríg ^^ hehe.

Nä nu springer ja ner te pizzerian =) hoppas de e öppet!

Ha en trevlig kväll!! Kos dere massa!

Pusspuss


Låååångfredag

Hej hej

Idag är det långfredag å de känns :P tycker den här dagen har varit riktigt lååång faktiskt.
Har inte gjort så mkt idag :S vaknade vid elva sen låg ja kvar i sägen å grejade me datorn ett par timmar innan ja orkade gå upp å ta en dusch. Värsta ofräsch dusch btw :S. Sen rotade ja fram lite kläder. Vilket tog en bra stund eftersom att alla kläder ligger nerpackade i stora sopsäckar å jag har ingen aning om vad som ligger vart :S. Men tillslut lyckades ja med att gräva fram ngt som dög =). Sen gick ja ner till stan å promenerade runt lite å tog lite kort å kollade omgivningarna till vårt nya hem.

Måste juh säga att det är väldigt fint här iaf =) massa små söta gator å gränder me fina gamla hus. Sen är det juh väldigt nära till vattnet oxå så de e juh trevligt. Upptäckte förresten en lite creepy sak när ja kollade på en karta över där vi bor. Längre bort på denna gatan heter det nämligen Galgebakken :P å när ja googlade på det stället så va de faktiskt där man avrättade folk här i Bergen :S ussa. Hoppas de inte spökar!! hehe



Vi bor på första våningen i det röda huset













När jag kom hem från min promenad kollade ja på nåra (ganska många) avsnitt av two and a half men =) älskar den serien :D.. sen nåra timmar senare bestämde jag mig faktiskt för att gå en till promenad eftersom att vädret va så fint :) har haft väldigt tur me vädret idag för det har inte rengat en droppe när jag varit ute men när ja va hemma så öste det ner .. Så jag gick iaf ner till bryggen å till adeccos brevlåda å lämnade in mina timlistor.. passade på att ta lite kort på vägen .. måste säga att de e väldigt vackert är å jag ser fram emot många sköna sommarkvällar :) kändes nästan lite som en sommarkväll idag fast de va x antal grader kallare ^^. Men vädret va fint å båtarna låg i hamnen å folk satt på uteserveringar :) då måste ja juh erkänna att ja saknade min kära miika.












Nä nu e de nog dags att sova om ja ska orka upp i tid för att åka till Ikea i morgon =)

Ha de fint!

Å ha en go påske som dom säger här i Norge

Pusspuss

Flytt!

Hejhej

Nu ligger jag här i sängen i den "nya" lägenheten ..
Va ju nämligen å tittade på denna lägenheten i tisdags å allt gick väldigt snabbt. Vi bestämde att vi ville ha den och skrev kontrakt. Vi avtalade med dom som redan bodde i lägenheten att vi kunde lämna våra saker där redan samma kväll eftersom att miika skulle åka till sverige på onsdagen å då skulle ja få flytta allt själv utan bil. Inte så lätt kanske :S. Så vi åkte hem å packade ihop allt som skulle me till nya lägenheten å allt som Miika skulle ta med ig hem till Sverige. Det tog nåra timmar kan ja säga. Sen åkte vi å lämnade sakerna å åkte hem å städade.

Igår åkte Miika hem. Han slutatde jobbet vid tolv å åkte vid ett tiden. Stackarn va inte hemma i Sverige förrän vid sjutiden på morgonen. Så de blev en sjukt lång bilresa för honom. Men han kom iaf hem i ett stycke =). Tur att han ska flyga tillbaka hit på måndag för ja tror inte han är så sugen på att göra om den resan ^^.
Jag jobbade från 12-20 igår så fick säga hejdå till miika på morgonen. Lite trist men sånt e livet.

Idag har jag städat ur resten av lägenheten. De tog en bra stund kan jag lova. Sen släpade jag med mig det som vi hade kvar å åkte ner till stan å gick hit till nya lägenheten.

Det visade sig att dom tre svenskar som bor här å skulle ha flyttat idag inte har gjort det. ´Lägenheten som dom ska flytta till håller på att bli om målad så dom kan antagligen inte flytta förrän på lördag. Känns lite jobbigt att ja ska vara här när dom ska städa å så men men. Hon som bodde i det rummet vi ska ha har iaf flyttat ut så att jag kunde flytta in här me alla våra saker. De e verkligen saker överallt!

Sen på söndag så kommer det tre andra svenskar som ska flytta in här. De blir spännande! hoppas för guds skull att de e normala folk som inte e alltför slarviga av sig!!

De kommer nog bli väldigt stor skillnad på att bo här å där vi bodde förut. Nu har vi juh bara ett pyttelitet rum å sen får vi dela vardagsrum, toalett å kök me tre andra. De ska bli intressant att se hur detta kommer gå. Herregud alltså. Men men de blir juh iaf mkt billigare!! Hyran här är 3900 å i den förra va de 9000 så de blir ju inte ens halva hyran nu =) gött de! Sen så ligger det mkt centralare. Tar väl typ 5-10 min att gå till centrum =).

Ska försöka ta lite kort i morgon å lägga upp så får ni se hur de ser ut :) inte mkt att se men kanske kan va skoj ändå .. hehe

Nu ska jag käka lite å kolla på en film lr ngt :)

Ha de fint!!

Pusspuss

RSS 2.0