Juldagen

Hallå allihopa :D

Idag e de juldagen å såklart blire partaj :D Planen e att dra te Malins kompis på förfest å sedan ut på krogen =) Ska bli riktigt skoj =) Ser fram emot en kväll me massa tjöt, flams, singstar å dans .. De blir nog toppen! Va juh länge sedan nu!

Innan vi drar iväg ska förmodligen godingen sandra komma hit =) de blir nice!! saknat henne massa juh!! Tänte kanske dra ner till "centrum" å fika lite å sen göra iordning oss ^^ ..

Ja ja nu ska ja nog hoppa in i duschen så att ja hinner bli klar tills vi ska dra :)

Ha nu en underbar kväll!

Festa lugnt :P

Pusspuss

God Jul!!

Hej hej :D

Ja då va de julafton =) Har haft en mysig dag med god mat, fina klappar å en go familj :) riktigt underbart att få komma hem faktiskt!

Det tog en stund att köra hem .. åkte från Bergen 17.30 å va framme i Dalsjöfors ca 05.30 tror ja de va.. Resan gick bra men de snöade en del på vissa ställen vilket gjorde att de tog lite längre tid .. Men lyckades juh iaf med att inte köra av vägen :D hehe
Tyckte lite synd om Miika som va tvungen att köra en halvtimme till efter att han släppt av mig =/ men han kom hem hel iaf =) 

I morgon e de juh juldagen som alla vet å då ska de såklart partas =) Ska bli sjukt kul att träffa alla underbara vännner!! Saknar er massa!! Vet inte riktigt hur planerna ser ut ännu men de blir iaf förmodligen ngn typ av förfest å sedan ut å trängas me hela på borås på krogen ;P skoj skoj!! 

Miika ska oxå festa =) tror han å killkompisarnas planer e att spela fotboll tillsammans å sen förfesta å ut på krogen .. så de blir nog nice tror ja :)

Annars vet ja inte riktigt hur helgens planer ser ut.. fast just de ja på söndag ska vi iaf åka å hälsa på min älskade farmor i gbg å så ska vi gå å se på bio så de blir nog trevligt :)


Ha nu en underbart mysig jul!!

Pusspuss

Dan före dopparedan

HO HO HO

Idag e de den 23e december :D Dan före dopparedan :P å idag ska vi åka hem!!! jippie!!
Hörde precis på nyheterna att de e idag som de sker flest bilolyckor på hela året så vi får minsann köra försiktigt . ..Men de ska vi väl allt klara av tror ja :D

Nu har ja precis käkat lite gröt å ska snart åka ner till stan .. måste nämligen till adecco å lämna in dom sista timlistorna..  å sen e de bara att åka hem igen å packa å städa å handla lite matsäck .. blir juh nåra timmar i bilen så ngt måste man juh äta =)..

Åå va ja längtar tills i morgon då vi är framme!! ser inte fullt så mkt fram emot att sitta i bilen x-antal timmar :S...
Å ser sjukt mkt fram emot juldagen :D ska bli super kul att få träffa vännerna!! Saknar dom massor!!

Men nu e de väl dags att torka håret å dra te bussen så ja komemr iväg ngn gång =)

Ha de fint!

Pusspuss

GOD JUL!!


Ja se det snöar, ja se det snöar!

Heej allihopa :D

Idag e de söndag å slutet på en lång helg av shopping å snökaos =)

I fredags kväll började det snöa å de har väl i princip snöat sedan dess :P så de e väl typ ca 40 cm snö ute nu .. så ni kan juh tänka er att de blir lite kaos ^^
I lördags va vi nere i stan typ hela dagen shoppade lite kläder inför juldagen å nyår å så spanade vi självklart efter julklappar .. På kvällen blev de att kämpa en stund med att få ut bilen ur all snö ^^ vilket tog en stund .. å sedan bar de av te pizzerian för att köpa kebab å kyckling tallrik... vi va juh tyvärr för lata å hungriga för att orka laga mat..

Idag har vi oxå varit ute på shopping =) tänkte åka till köpcentrumet lagunen först .. men så smart som ja e ibland så kom vi på (när vi stått å väntat å frusit på busshållplatsen i 5-10 min) att jag hade kollat på lördagens tidtabell å att den bussen vi tänkte åka med inte ens går på söndagar :P Malin i ett nötskal ... Så de blev att ta bussen till stan ist ..
De blidde att spendera en del pengar idag oxå =) Miika köpte en välbehövd vinterjacka för halva priset på carlings å jag köpte lite annat smått .. Såklart blev de oxå nåra julklappar =)

Miika å ja har förresten bestämt att vi inte ska köpa julklappar till varandra (vuxenpoäng till oss) utan vi ska ist köpa lite saker som vi behöver till lägenheten ..

Nu ska vi ju snart åka hem :D jippie!
Å eftersom att saker å ting e lite billigare i sverige så har vi skrivit en liten lista på saker vi ska köpa med oss

Inköpslista:

Shampoo
Balsam
Duschtvål
Rengörings spray
Värmeljus
Skohorn
Vinterskor
Saft
Bacon 
Köttfärs 
Kött 
Pålägg 
Konserver
Mjöl 
Socker 
Kaffe 
Te 
Honung 
Glögg 
Choklad 
Godis 
Alkohol
Snus general (till miikas jobbkompis geir) 
Bakplåtspapper
Aluminiumfolie
Elvisp

Saker att ta med hemifrån:

Långkallingar
Termobyxor
Mössa
Vantar
Micro
Vattenkokare
Kudde


Om ni har ngt att tillägga skriv en liten kommentar  =)

Ha de fint!

Puss Puss <3


Sjuk =(

Heej hej

Idag har jag varit hemma hela dagen .. har nämligen åkt på förkylning och feber :S inte så skoj men sånt e livet .. Ringde igår kväll till min konsulent å sjukanmälde mig efter att ja hade jobbat i matbutiken .. Annars skulle ja ha jobbat idag på dagen och kvällen/natten och i morgon på kvällen/natten..

Har inte gjort ngt speciellt idag typ tvättat lite å kollat på film =) ganska skönt att få va hemma en fredag nu faktiskt ..

Miika har däremot jobbat idag =) han fick julklapp på jobbet .. två vinflaskor ^^

I helgen har vi tänkt åka in till stan å shoppa lite julklappar å kolla på pepparkake byn ^^ men vi får väl se hur ja mår.. förhoppningsvis  e ja bättre tills dess ..

Fick min lön idag :D de va inte så dåligt faktiskt! så ja e rätt nöjd...

Å nästa vecka åker vi hem :D ska bli helt underbart att komma hem!! Hoppas bara att vi slipper åka hem i snökaos :S de känns inte så lockande ..

Men nu ska ja dra me miika till affären å köpa ngt å äta :P

Pusspuss


Snart hemresa =)

Hejsan alla glada!

Nu tänkte jag skriva av mig lite (miika) =).. Jo,.. vart ska man börja. Vi trivs bra här i norge! Vi båda jobbar och står i! Jag lackade mina första fälgar i veckan, det var kul.,, alla på jobbet var nyfikna på hur resultatet skulle bli, och resultatet blev kanon!

Vad har vi gjort ifrån min synvinkel? På vardagar så är det mest soffsittande eller dataspelande, malin leker med photoshop och jag spelar starcraft :p De senaste helgerna har Malin jobbat så jag har fått ha ensamma kvällar framför idol och robinsson, givetvis med en öl och en pizza! Ölen är väldigt dyr, den kostar ca 25-30nok och pizzan, hm.. ca 135nok(iaf den jag äter) Det är skillnad på pizzorna i sverige o norge, oj vad gott det ska bli att komma hem och äta en riktig pizza med kebabsås, hehe..

Idag har vi varit duktiga, ojojoj.. Först pantade vi alla våra flaskor och fick ihop hela 46kronor! woho, dom shoppade vi dock upp direkt- det blev en väldigt god kycklingsallad som jag även ska ha som lunch imorn =) Sen började vi städa och det blev skinande rent! Vi har även tvättat idag, det behövdes verkligen, jag hade inga kallingar kvar, skönt!=)

Nu hoppade Malin in i duschen och jag har planer på att gå och lägga mig snart. Nu är det bara 7-8dagar kvar tills vi kommer hem! Ska bli sjukt kul att träffa alla där hemma! Hoppas bara resan går bra, det kommer nog ta mycket längre tid att åka nu när det är snö på vägen! Tur jag har nya dubbdäck!

Ha det gött allihopa!
/Miika



Ny vecka å nya jobb

Hallo =)

Idag har ja varit på upplärning för matbutiken där jag har fått extra jobb =) De va ganska skoj faktiskt men väldigt mkt att lära sig och många saker att lägga på minnet.. Alla som jobbar där verkar va väldigt trevliga å så, så de e juh bra =) ett glatt gäng..

Ska dit på torsdag oxå efter att ja har jobbat i kantinen på handelshögskolan =) De ligger åt samma håll oxå så va juh perfekt de ..

När ja slutade jobbet idag tänkte ja ta en shoppingtur inne på Åsane storsenter men ja va så trött å hade inte rikigt lust så de blev bara en kort sväng =)..

Just nu ligger ja i soffan å kollar lite på tv .. Ska nog försöka komma i säng tidigt ikväll så att ja inte e så trötter i morgon.. somnade nästan på bussen innan när ja åkte hem :P lyckades titta upp typ precis innan ja skulle av ..

Ha de fint :D

Pusspuss <3

Lucia

Hej hej

Har haft fullt upp denna veckan med massa jobb så har inte riktigt haft tid och ork att uppdatera ngt här ..
Inatt kom jag hem från jobbet 03.30 =) så det har blivit ganska sena kvällar .. Men men så får man hoppas på att få en bra lön på fredag så de känns som att de e värt allt slit ^^ har verkligen varit mega trött nu i veckan efter allt jobb ...

Det som e roligast me att jobba här e nog att man träffar så sjukt mkt olika människor =) .. Å speciellt när man serverar.. Har jobbat me folk från typ hela världen .. tex människor från polen, ryssland , sydafrika, italien, spanien, brasilien, ungern, england, frankrike å såklart norrmän å svenskar mm. =)

Idag har vi bara slappat å tagit de väldigt lugnt =) gjorde våfflor till frukost/lunch .. inte så nyttigt men gott ^^...
I veckan vet ja inte riktigt va som händer men de blir väl säkert en hel del jobb ... Sen hade ja tänkt försöka få lite tid till shopping ngn dag oxå =)..

Ha de fint =)

Puss å hej!

Saknar er alla massor!! å längtar till vi ses!!! 11 dagar kvar tills vi åker hem!

Trött!

Tjaa

Då va de lill-lördag igen =) inte för att ja orkar fira de men ändå ^^

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet å ligger i soffan å slappar lite .. e jääkligt trött idag å de me all rätt! jobbade nämligen på bb-bygget igår 07.30 - 15.30 å sen jobbade ja på studentsentret 18.00-03.20 så jag ja kom i säng vid fyra tiden å gick upp strax innan sju så de blev inte så mkt sömn för min del inatt.. å inte för miikas heller eftersom han hämtade mig i natt för de gick inga bussar... Världens bästa kille lr vadå =) <3

I morgon och på fredag ska jag oxå jobba både dag och kväll/natt å på lördag blir de bara kväll... =) Så de blir många jobbtimmar denna veckan .. gött de =) dom drar juh nämligen bara halva skatten i december här i norge så de blir juh lite mer lön då me =)...

Ikväll ska ja sova, sova å sova typ =) tycker att ja e värd det faktiskt ..

Ha de göttans!

Pusspuss

Söndag

Heej =)

Idag har ja å baby varit busiga å ätit pizza ^^ fy på oss de e inte nyttigt .. Å så  har vi kollat på en skräckfilm som heter Paranormal activites .. Den va lite läskig faktisk.. ussa tycker inte om skräckfilmer  :S men men nu har ja sett den iaf .. Nu har jag förresten läst ut min bok oxå =) den va väldigt bra å nu måste ja juh bara köpa nästa bok så snart som möjligt ^^ ...

Igår kväll/natt jobbade ja på akvariet från kl 18.00-02.45 =) De va gick bra å sådär .. Hade sjukt tur me bussen för den va så full å ja va den sista som fick gå på :) hade varit sjukt jobbigt att få vänta till kl 04.00 då nästa buss går .. Sjukt dåligt oxå att dom inte har fler bussar men de beror tydligen på personalbrist enligt busschaffören..  Så alla arbetslösa busschafförer kom hit till bergen för här behövs ni =D

Men men nu ska ja leta fram en lite mer uppmuntrande film att kolla på ^^

Ha de fint :D

Pusspuss


Jobba ikväll igen!

Hallå alla små nissar =)

Idag e de lööördag :D gött va .. men men inte e man ledig för den sakens skull .. Ska servera på Akvariet ikväll :) hoppas de blir skoj !..

Igår kväll va ja å serverade uppe på Fløien som e utsiktsplats =) För att ta sig upp dit åker man med Fløibanen som e ett slags tåg som åker uppför berget.. Det va sjukt vacker utsikt därifrån! Man såg verkligen hela staden!





Idag innan jobbet händer det nog inte så mkt :S typ kanske kolla på en film å laga mat å läsa lite i min bok =) .. Kan verkligen rekommendera er att läsa den boken btw New Moon heter den... Sjukt bra faktiskt! Har kommit ganska långt nu så de börjar hända lite läskiga saker.. hehe jag rekommendera inte att gå själv i mörkret på en skogsväg när man läser boken :P gjorde nämligen de igår kväll när jag skulle gå ner från Fløien efter jobbet då Fløibanen hade slutat gå .. hehe de va lite läskigt faktiskt men som tur e så hade ja miika som va snäll å pratade me mig i telefonen =)

Ha en fin lördag :D

Pusspuss

Resumé av veckan

Tjoho!

Har inte riktigt haft tid och ork att skriva ngt denna veckan så tänkte berätta lite nu ist =)

I måndags va ja på jobbintervju i en matbutik.. de gick ganska bra tyckte jag och dom skulle höra av sig i slutet av veckan så kanske får besked i morgon.. De va dock bara ett extrajobb varannan lördag och vid behov.. men skulle juh va skoj om jag fick de .. men men får som sagt se hur de blir de med den saken..
Efter ja varit på intervjun så tog ja en sväng in på Åsanestorsenter å där råkade ja hamna i en bokaffär vilket slutade med att ja köpte två böcker på engelska =) "New moon" (den andra boken i twilight serien) och den sista harry potter boken ^^ .. Har plöjt igenom halvägs att New moon =) den e faktsikt riktigt bra .. ska bli skoj att se om filmen håller måttet !

I tisdags jobbade jag på studentsentret å sen latade vi oss å kollade på film =) En annan stor sak som hände i tisdags va att min underbara mamma fyllde 50 år :D STORT mega GRATTIS till henne!!! Synd att jag inte kunde va me å fira :S .. Tror att hon fick en ganska bra dag iaf .. dom va ute å käkade på grekiska tavernan i borås å i present av mig å syskonen fick hon att hon ska bestiga Kebnekaise i sommar ^^ kanske lite konstig present men de e ngt vi visste att hon vill göra så ja tror hon blev glad för det =) .. Å jag ska följa med så de e juh bara dags att sätta lite fart å börja träna nu om ja ska orka ^^



Min snygga mamma <3




Igår jobbade jag på studentsentret igen å dagen gick sjukt segt :S trodde aldrig att ja skulle få sluta å ändå jobbade ja bara sex timmar .. men tillslut kom ja hem iaf =) .. Vi latade oss å käkade taco som blev över från dagen innan å kollade på bonde söker fru å sen på serien V =) kollade på filmen "Cass" oxå fast då somnade miika så ja kollade klart själv .. Den va faktiskt bra =)


Idag har jag återigen jobbat på studentsentret men idag gick tiden på jobbet lite fortare =) .. Nu ska ja ligga i soffan å slappa lite till miika kommer hem .. han skulle jobba över lite idag men han kommer nog snart ..


Ha de fint =)

Pusspuss


RSS 2.0