Söndag

Tjohoo

Nu har jag och Miika precis käkat pizza å kollar på "Flickan som lekte med elden" =) .. Pizzan va go å filmen va bra men ja tyckte att slutet kunde varit bättre..
Vi råkade sova rätt länge idag oxå ^^ vaknade kl 13.00 .. så de kommer nog bli lite svårt att somna ikväll :S fast ja e juh ledig i morgon eftersom att ja har en jobbintervju kl 14.00 så ja har juh sovmorgon =) .. Men stackars Miika måste juh upp tidigt som vanligt :S ..

Jobbade juh på akvariet igår kväll =) De va skoj fast de va lite segt ibland för det va inte så mkt att göra hela tiden.. Det var nämligen bara 70 gäster å vi serverade bara huvudrätt å efterrätt så vin så sånt fick dom köpa själva i baren.. Men jag hade iaf roligt å det va väldigt många trevliga medarbetare .. Chefen  va väldigt schysst å såg till att vi hade mat å dricka å sånt hela tiden =)..

På ngt konstigt sätt så tycker ja de e jätte skoj att servera =D ja fattar inte varför riktigt men jag blir bara så himla glad när man går ut med tallrikar lr så till gästerna .. Det kanske e att de e så bra stämning lr ngt ^^ Jag vill absolut forsätta servera..Hoppas de blir jobb nästa helg oxå =).. 

Fast de e juh lite trist att inte kunna umgås me min älskling på helgkvällar :S

Jag jobbade från klockan 18.00 till 02.45 igår.. Hade sån jäkla tur att ja hann in te centrum i tid för att ta tre bussen.. De va så jäkla mkt folk som skulle me bussen oxå så ja hade tur som kom med.. Dom släppte bara på tre till efter mig å bussen va helt knökfull :S ..

Så de blev som sagt ganska sent igår .. kom juh hem typ halv fyra å då låg min lilla sötnos å sov på soffan men han vaknade så ja övertalade honom att följa me till sängen å sova ist =)

Ha nu en skön söndag!

Pusspuss


Sovmorgon!

Hej :D

Idag råkade både jag å Miika sova till klockan halv två :P oops! de måste nog va vårt genmensamma rekord ^^
Fast jag har iaf en ursäkt ;D jobbade juh till klockan tolv igår kväll å va inte hemma förrän strax efter ett..
Det gick faktiskt riktigt bra att servera igår =) de va skoj! jobbade juh sju timmar men tiden bara flög iväg så de kändes inte alls så länge .. De va ca 230 gäster igår och drygt 20 servitörer ..

Nu ska vi snart käka lite mat =) korv å bröd å potatismos får de bli ^^ orkar inte göra ngt mer avancerat.. Fick springa ner till affären när vi vaknade innan ¨å köpa Vanish för råkade juh nämligen få lite glögg å rödvinsfläckar på min vita skjorta igår :S .. ska juh Servera ikväll igen å då kan ja juh inte komma dit helt fläckig :S..

Ska  servera på Begens Akvarium idag =) det blir spännande .. dom brukar tydligen ha lite middagar å så där i ett rum bland akvarierna ^^ ska tydligen va väldigt tjusigt så de blir nog skoj!




Får berätta i morgon hur det var =)

Men nu ska vi göra mos ^^
Ha en trevlig lördagkväll!

pusspuss


Natti natti

Nu e de snart dags att sova =) e inte så väldans trött ännu men måste juh upp tidigt i morgon så då e man juh tvungen att gå å lägga sig i någorlunda tid :S har juh en lång dag framför mig i morgon ..

Nu ikväll har vi varit duktiga å tvättat massa =) å lagat mat ^^ å kollat på filmen "Surrogates" .. den va faktiskt ganska så bra :) .. annars har de väl inte hänt så mkt mera.. har precis duschat nu å ska väl som sagt gå å krypa ner i sängen =) ..

Saknar er!!!

Pusspuss <3


Ååå saknar min underbara lilla Kila massor oxå <3<3


Lillebrorsan börjar bli stor

Hejsan!

Kom nyss hem från jobbet och har hunnit slänga in en tvätt i maskinen=) faktiskt riktigt gött att komma hem så tidigt ^^ fast ekonmiskt sett så e de juh såklart inte lika bra :S men men i morgon blir det att jobba desto mer. Ska först va ute i nesttun 7.30-14.00 sen kl 17.00 ska jag servera på Sas hotel nere i centrum :) hihi det blir spännande!

Idag fyller lillebrorsan Tobias 17 år :D
Ett STORT GRATTIS till honom!!! Hoppas att du får en toppenbra födelsedag!! Ät lite tårta åt mig oxå ;D




Tobias å Elin =) så söta ^^



Tänk va tiden går fort ändå .. Nu börjar båda lillebröderna bli rikigt stora =) fasen dom har juh växt om mig för länge sen! Det känns lite konstigt faktiskt .. Har juh lixom alltid tyckt att dom e små.. men nu e dom juh faktiskt inte så små längre .. 


Chefen från studentsentret ringde förresten mig innan idag å frågade om jag ville va med å servera på ett julbord den 11e dec. =) fast inte genom adecco .. De tyckte ja va skoj ^^ 


Ha de fint! 
Pusspuss

 


Himlen öppnade sig!

Hallåå :D

Nu har jag precis kommit hem från jobbet =) Jag lyckades hitta rätt i morse och allt har gått bra under dagen .. När gick av bussen på hemvägen så öppnade himlen sig å mega stora hagel föll ner .. Det bara öste ner !! Fy sjutton de gjorde faktiskt riktigt ont! Så jag fick rädda mig in i affären ^^
Köpte ost å marmelad å mjölk för ja tänkte att jag ska ta å baka lite scones tills Miika kommer hem =) De e juh bara så himla gott å väldigt lätt å göra så de får de bli =) Ska nog värma lite soppa oxå ..

När jag kom hem å tog upp mobilen så hade jag ett missat samtal från ett okänt nr så jag ringde upp å det visade sig att det va från en matbutik ute i Åsane  där jag har sökt typ Lördagsjobb/ringvikarie.. Så jag ska dit på intervju på måndag kl 14 :D önska mig lycka till ;)

Resten av dagen blir nog inte så händelserik .. ska väl slappa lite å kolla på bonde söker fru senare ikväll ^^ hihi.. Förresten så kan jag säga att det e ren tortyr att gå upp å ner i trappor för mig idag.. fy sjutton va de gör ont i benen!! Träningsvärk så de bara skriker om de! haha fyyyy.. Å i morgon ska vi ut å springa igen så ja hoppas att de har gått över tills dess =)

Ha de fint!

Pusspuss

Ledig

Idag har jag varit ledig .. bara varit hemma å latat mig hela dagen typ ^^ ganska soft faktiskt ..
Men i morgon blir det jobb igen =) Ska till ett nytt ställe i Nesttun som ligger en bit utanför Bergen..
Hoppas att jag hittar dit :P

Kan juh förresten tala om att träningsvärken e inte nådig efter att vi sprang igår :P fy sjutton! Misstänker att de blir ännu värre i morgon så de känns inte så kul :S men men de känns juh att man har tränat iaf =)
Har lite ont i huvudet nu oxå om ja ska va ärlig .. de e väl straffet för att ha suttit vid datorn å tvn hela dagen ^^







Btw idag e det en månad kvar till julafton! =) Vilket betyder att det bara är en månad kvar till vi kommer hem :D Längtar!!!


Ha de nu fint å sov så gott!

Pusspuss


Kors i taket!!

Hallå där!

Nu e de måndag igen ^^ de e värst va fort tiden går ..
Har jobbat idag å de gick väl aldeles utmärkt om ja får säga de själv :P

Å nu ska ja berätta ngt som nog får er att tappa hakorna ordentligt!
Vid sjutiden idag hände det nämligen en helt OTROLIG sak!!
Jag å Miika va ute å sprang :P haha kan ni tänka er ;D
Va duktiga vi va :)
Två varv runt sjön blidde de ..
En applåd till oss!

På torsdag ska vi göra om de igen =) kors i taket! tänker nog min mamma nu ;P

I helgen har vi typ gjort exakt ingenting ^^ bara latat  oss å ätit massa glass .. hehe
Kollade på Arn filmerna igår .. tyckte väl att dom va ganska bra fast trodde dom
skulle va bättre om ja ska va helt ärlig.. Annars har de inte hänt mkt mera..
Eller jo vi har faktiskt städat så de blir juh lite plus i kanten =)

Nä nu måste jag gå å duscha å skutta i säng :) har fastnat här vid datorn aldeles för länge..


Sov så gott!

pusspuss


Lång dag!

Tjohoo

Nu e man äntligen ledig :D skööönt..
Jobbade hela 14 timmar igår .. Först studentsentret 9.00-16.30 sen 18.30-01.00 som servitör i Grieghallen =)
Det va faktiskt riktigt kul att servera å bra gick det också =) Jag lyckades få ett bra bord med trevliga och nöjda gäster.. Sammanlagt va de ca 980 gäster igår och ca 100 servitörer ^^ Så det va en väldigt stor tillställning.. Det va Bergens järnvägar (eller ngt liknande) som firade 100års jubileum..
Alla va så fint uppklädda å lokalen va underart fin å dukningen också .. Ja kunde inte sluta le för allt va så fint ^^

Vi gjorde ett bra jobb allihop, gästerna va nöjda å det va bara en som fick vin spillt på sig :P å de va inte ja som spillde!!

Jag kan absolut tänka mig att servera igen :D

Idag blir de nog väldigt lugnt för vår del.. ja e sjukt trötter å miika e inte så väldans pigg han heller.. men jag tror iaf att vi ska försöka  städa lite i lägenheten för de behövs.. iaf damsuga  å så ..

Men nu ska jag käka frukost :D

Ha en underbar lördag :D

Pusspuss


Regn å blåst

Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet =)
Uss villket väder de e ute!! Regnar å blåser som bara den ..

På jobbet har det gått bra men lite segt att jobba så sent.. dom hade fått nya kassaapparater med touch skärm så de va lite förvirrat ett tag när man skulle hitta dom rätta "knapparna" .. men ändå skoj att lära sig ngt nytt =) ..

Har en liten misstanke om att jag börjar bli sjuk =( inte bra! Hade nämligen ont i huvudet igår kväll å hela förmiddagen idag å sen på eftermiddagen så har ja varit helt varm i hela huvudet.. typ som de känns att man e generad å röd i ansiktet hela tiden fast man inte e de :S .. Får juh inte va sjuk i morgon när jag ska jobba så mkt.. Men men de går säkert över å om inte får ja väl knapra lite ibumetin ^^ så känns de nog bättre..

Nu ska jag göra mannagrynsgröt å varm choklad =) de låter inte helt fel va? ;D Sen blir de te att ligga i soffan å slappa å kolla på "mammas pojkar".. En varm dusch får det nog bli innan sovdags oxå :)..

Det va juh meningen att denna bloggen skulle handla om mig å Miika från början men nu e de juh typ bara jag som skriver jämt så de blir juh tyvärr inte så mkt som handlar om Miika =/.. Men ja kan juh iaf tala om att de har gått bra för honom på jobbet idag å att han har fått sin första hela lön :D fett mkt!! Han får ut dubbelt så mkt som mig =( fyfy ja vill oxå tjäna så bra!! jaja man kan inte få allt.. Han sitter iaf å spelar data just nu .. Får se om han e sugen på gröt ^^

Ha de fint!!


Pusspuss


Satans ovæsen!!

God morgon!
eller god e væl egentligen helt fel uttryck :S
Vaknade næmligen vid kvart øver åtta av att våra grannar bøjar med sitt jækla ovæsen igen.. Dom bankar å borrar å håller på å de låter verkligen sjukt høgt in till vår lægenhet..
Tycker juh faktiskt att man borde kunna visa lite respekt å inte børja såå tidigt på morgonen att det stør
alla andra som faktiskt inte har vaknat ænnu!!... Shame on them!

Nu sitter ja å kækar havregrynsgrøt å tar de lite lugnt innan jag ska ge mig ut i ovædret ..
Det blåser å regnar som sjutton ute :S..

Ha en bra dag!

Pusspuss

Take away!

Nu har jag precis slått en pling ner till Kina restaurangen som ligger nere i sletten senter =)
Både ja å Miika e för trött för att laga mat så de blir till att götta te de me lite
kinamat ist =) Ska snart åka å hämta de .. Sen blir de att krypa upp i soffan å
kolla på "bonde söker fru" ^^ för de kan man juh inte missa :P

Puss puss


Oljud

Hallååå !!

Våra grannar för just nu ett jääävla oooooljud!! Dom hååller på me någon jäkla maskin som för världens oväsen :S suck!! Inte direkt det man vill lyssna på när man kommer hem å e trötter efter jobbet!
Man hör juh knappt va man tänker!

Jaja hoppas dom slutar snart!!

Idag har ja jobbat på studentsentret =) de va ett tag sen ja va där nu så de va lite skoj å komma tillbaka dit ..
Ska vara där i morgon och på fredag oxå.. fast i morn har ja så satans dålig arbetstid 10.30-18.00 .. men de e iof lite skönt me sovmorgon men eftermiddagarna på studentsentret har en tendens till att gå väldigt långsamt :S ..

Efter jobbet så va ja på adecco för att hämta serveringskläder.. fick en svart kjol å skjortan skulle vi få på de stället där vi ska servera.. De kommer va typ 100 servitörer så de blir en ganska stor tillställning..
Sen sprang ja runt i typ alla skobutiker i hela stan innan ja hittade ett par skor som ja kan ha när ja e servitör..
Dom va inte direkt snygga men iaf ganska bekväma så de får väl duga.. tror juh inte att folk kommer glo på mina fötter ändå :P..


Nu ska vi snart laga lite mat =) vet inte va de blir än dock..

Jo ja kan juh oxå tala om att vi antagligen åker hem till sverige den 23e december på eftermiddagen så vi e framme den 24e på morgonen.. sen stannar vi nog till den 2e januari =) De ska bli skoj att komma hem å träffa alla!! Saknar er!!

Ha nu en trevlig "Lill-lördag"

Pusspuss


Pepparkakor!

Tjoho!

Idag har jag jobbat på samma ställe som igår =) fast denna gången hittade jag rätt direkt :P..
Vi har haft det riktigt koseligt på jobbet och byggt pepparkakshus, gjort marsipan figurer och bakat pepparkakor =)


Så här blev pepparkakshuset:







Kanske lite tidigt men vem bryr sig ^^ skoj va de iaf..

Fick frågan om ja vill va me å servera på fredag kväll å ja tackade ja så då blir de en lång dag =) först ska ja va på studentsentret kl 9-16.30 å sen ska ja va på serveringsjobbet kl 18.20 å nåra timmar framåt ... Det blir spännande!
Hoppas att jag inte tappar ngt ^^ de hade varit lite pinsamt..

I morgon ska ja till Adecco efter jobbet å hämta serveringskläder (vit skjorta å svart kjol) och så måste jag inhandla ett par svarta skor..

Idag händer det nog inte så mkt mera.. typ slappa i soffan å laga lite god mat =)

Ha de toppen =)

pusspuss


Otursdag

Halloo

Ïdag började min dag med massa otur å klantigheter :P inte bra!
Dem ringde nämligen från adecco i morse å sa att jag skulle jobb på ett
ställe där jag varit innan.. de lät bra så jag hoppade på nästa buss ut till sandviken ..
där råkade jag gå av bussen aldeles för tidigt eftersom att den bussen tog en
annan väg än den jag åkt tidigare å ja va inte säker på vart ja skulle gå av ..
de slutade me att jag fick knalla till fots en bra bit..

När jag sedan kommer fram till stället och har bytt om å hejat på alla medarbetare så
ser jag att arbetsledaren som jag skulle vikariera för oxå är där ..
Det visade sig att det hade blivit ett missförstånd och jag skulle va på ett annat ställe
som heter likadant (jag hade ingen aning om att de fanns två ställen) men som ligger en väldigt
långt utanför stan.. Som tur va e arbetsledaren så oerhört snäll så hon säger direkt att hon
kan köra mig ut till de andra stället =) ..
När vi väl kommer till det andra stället och ja ska kliva ur bilen så kommer jag på att jag glömde
min handväska på det första stället!! Snacka om rekord i klantighet!!
Men som tur va e den här arbetsledaren typ världens snällaste!! så hon säger att hon inte bor så
långt ifrån mig och ändå ska ut me bilen i eftermiddag så hon kan åka förbi där ja bor å lämna den till mig..
STORT TACK!!!!!!

Resten av dagen gick mkt bättre :D jobbade med riktigt trevliga människor..

Igår så va vi förresten på Akvariet här i Bergen =) de va ganska trevligt faktiskt..
kollade på pingviner, fiskar, krabbor, sälar, ormar å massa olika krokodiler ^^
den största va fyra meter lång!!! en riktig bjässe vill ja lova ..












Nu ikväll har vi kollat på två avsnitt av band of brothers å nu ska jag snart gå å sova..
Ska jobba på samma ställe i morgon och måste ta bussen halv sju från sletten senter .. börjar inte förrän åtta men är inte säker på hur lång tid det tar me bussbyte å sånt.. segt som fan!

Sov så gott!!

Puss puss <3



Lyckad kväll!

tjohooo

har precis kollat på idol avsnittet som vi missade igår =)

Va juh nämligen ute å käkade för att fira miikas födelsedag :D de va jätte trevligt å mysigt..
Vi va på ett ställe som heter Potetkjellaren å som ligger ganska centralt i Bergen centrum ..
de va ett väldigt mysigt ställe med bra service å god mat så det va en lyckad kväll!!

Idag vette sjutton va vi ska hitta på :P blir nog bara att dega å så .. de bara regnar ute å e allmänt grått å trist!
uss å fy!

Har börjat fundera lite på va som händer på jul å nyår oxå.. har juh inte bestämt oss för om vi ska åka hem lr inte ännu.. Hade juh varit skoj att komma hem en sväng å träffa alla vänner å familj å så som man saknar..
Men men vu får väl se va som händer =)

Ha de toppen!!

puss puss

Miika 24 år!!

God morgon alla sjusovare ;)

Idag e de en speciell dag ^^ nämligen fredag den 13e min älsklings födelsedag :D
Ett STORT Grattis till honom!!

Gick upp tidigt idag för att överraska Miika med frukost på sängen =) de va riktigt mysigt ..
borde göras oftare ..
Han fick oxå lite paket , en plånbok, en termosmugg att ha på jobbet och michael jacksons skiva "this is it"
Sen ikväll väntar en annan överraskning men det kan ja inte tala om va de e för er ännu ;)


bästa =)



Nu sitter jag här å väntar på att Adecco kanske ringer å säger att dom vill att ja ska jobba =)
har juh varit så denna veckan alla dagar (utom en) att dom har ringt på morgonen..
de e lite segt tycker jag eftersom att det inte blir lika många timmar då man på de flesta ställen
oftast börjar tidigt å slutar tidigt.. blir juh  då att ja börjar lite senare men slutar tidigt vilket inte
e så bra för plånkan ;P
Idag hade ja iof inte haft ngt emot att va ledig =) hade varit rätt gött faktiskt ..
men om dom ringer så tackar ja självklart ja till att jobba ..


Ha nu en underbar otursdag fredag den 13e !!


Pusspuss


Brannstasjon

Idag har jag jobbat på ännu ett nytt ställe nämligen på Brandstationen här i Bergen =)
Det va ganska fräckt tyckte ja ^^ jobbade juh visserligen i köket men ändå ..
De va nybyggt å fräscht å så va de juh massa trevliga brandmän ;P
Lite spännande att man hörde vart dom skulle rycka ur å så när brandlarmet gick ..
tror dom ryckte ut tre gånger under tiden jag va där plus en övning..





Sen så har vi äntligen varit på banken och fixat depositum konto =) 18000 nok ..
men dom får vi juh tillbaka sedan .. plus 0.25% ränta .. hehe inte så mkt men alltid ngt..

Efter turen till banken va vi busiga å käkade på McDonalds :p fy på oss ..

I morgon vet ja inte om jag ska jobba men förhoppningsvis ringer dom i morgon bitti..


Pratade med min underbara farmor igår på skype =) hon e så skön!


Saknar er alla!!

Och om någon har lust att tjöta lite så e mitt skype namn Malinkuurne :D


Ha de bäst!!

Pusspuss


Att Jobba i Norge

Idag har jag jobbat på ett nytt ställe igen =) de gick bra.. De låg inte så långt ifrån Miikas jobb så
han va snäll nog att åka lite tidigare till jobbet så att ja kunde få skjuts :D riktigt lyxigt att
slippa åka buss för engåns skull...
Efter jobbet gick jag å hälsade på Miika på hans jobb innan han skulle sluta =)
de va trevligt att få se hur de ser ut där han jobbar å så ..

Har varit på många nya ställen nu å jobbat .. igår va jag oxå på ett nytt ställe..
De e ganska trevligt att hoppa runt lite på olika ställen fast de e juh såklart lite jobbigt att
man inte kan alla rutiner å så ..

Träffade förresten en på jobbet idag som har jobbat för adecco i två år å hon hade bara
10 kr mer i timmen än mig (jag har 120 nok) så de verkar inte va så bra att jobba för dom om man vill
ha hög lön direkt..och hon hade verkligen fått stå på sig för att få högre lön.. men men sånt e livet .. har juh iaf bättre lön här än i sverige =)
fast de e juh iof dyrare att leva här oxå..


På fredag fyller förresten min lilla älskling 24 år :D de måste firas! Kan juh dock inte avslöja hur med tanke på att han förmodligen kommer läsa detta =)


Ha de nu så underbart allihop!!

Måste tilläggas att det är jätte trevligt att få kommentarer!! ;)

Pusspuss





Ny vecka!!

Ja idag e de måndag å starten på en ny arbetsvecka =)
Vi har jobbat idag båda två fast jag jobbade tyvärr bara fyra timmar typ :S
Dom ringde från adecco kl nio i morse å väckte mig :P så de va bara att klä på sig å
hoppa på första bästa buss till sandviken sjukhus..


I helgen har vi inte gjort allför mkt .. i lördags va vi nere på sletten senter som ligger här i närheten
å köpte ett sängöverkast å två kuddar..
senare på lördagen gjorde vi doftljus med kaneldoft =)

Igår jobbade jag några timmar i disken på ett hotel =) vilket gick bra å alla va trevliga där ..
sen slöade vi mest å kollade på nåra avsnitt av californiacation å sen på en film ^^
å helt otroligt nog lyckades båda hålla sig vakna :P..

Idag händer väl inte så mkt mera.. kasnke ska en sväng till affären å handla lite å så har vi kanske
tänkt baka kladdkaka muffins :D mums!

Har förresten börjat söka lite mera jobb nu för ja vill jobba fler timmar än va ja gör nu =)
annars kommer ja väl aldrig kunna spara ngt..
Så ni får hålla tummarna för mig att jag hittar ngt :D



Ha de bäst!

pusspuss


Malin <3 Miika

Idag har jag och Miika varit tillsammans i tio månader :D You and me forever baby!! <3<3
tänk va fort tiden går!! å nu har vi bott i lägenheten i fem veckor .. de känns inte så =)


Malin <3 Miika

Because of you
my world is now whole,
Because of you
love lives in my soul.
Because of you
I have laughter in my eyes,
You are my pillar
my stone of strength,
With me through all seasons
and great times of length.
My love for you is pure
boundless through space and time,
it grows stronger everyday
with the knowledge that you´ll always be mine.
 I have it all now
and it´s all because of you.




Ikväll ska vi bara va hemma å mysa å fira me pizza å en flaska vin ^^ hehe..

Blev förresten väckt av att adecco ringde i morse vid åtta tiden.. dom ville att ja skulle jobba på ett ställe nere i centrum =) så de va bara te att kliva upp å göra i ordning sig å hoppa på första bästa buss till stan .. de gick jättebra att jobba .. träffade en annan svensk som oxå jobbar för adecco så de va skoj =)..

Nu ska vi köpa pizza =)

Ha en go helg!!


Pusspuss <3


Våfflor

Idag har jag varit på ett nytt ställe å jobbat =) de va inte så mkt å göra ¨så tiden gick inte så fort men det var iaf riktigt sköna människor som jobbade där så de va ganska skoj ändå ^^ ..

Hände en liten olycka me en stor plastbunke med pannkaksmet som stod på en varm platta å smälte :P haha .. de blev ganska kladdigt å rökigt vill ja lova ^^ men men va e en jobbdag utan lite spänning .. hihi ja va dock inte orsaken till "olyckan" som tur va :P.. 

Nu ska ja å Miika snart baka våfflor :D de ska bli gött!! 


Kanske blir en promenda senare oxå.. fick juh gå själv igår för miika (den lilla latmasken ;P ) ville inte följa me.. så jag pratade me carro i telefon hela vägen ist .. gick lite nya vägar å hittade fotbollsstadion här i bergen =) publiken hörs ända hit när de e match..

I morgon e de fredag =) å ja får min andra lön!!

Har förresten fått mitt bankkort nu å min säkerhetsdosa .. han på banken sa att dom va tvugna att skicka de till sverige men de behövde dom tydligen inte så de va väl bra =)

Nä får nog ta å gå å handla lite ingridienser till våfflorna nu om miika lyckas slita sig från sitt dataspel ;)


Ha de!!!





Pusspuss

Onsdag

Idag e de onsdag å mer än halva arbetsveckan har gått =) de går undan må ja säga :P
Har inte gjort ngt speciellt nu i veckan .. mest jobbat faktiskt..
fast gick på stan en dag iof å köpte stearinljusmassa å kaneldoft olja =) har nämligen tänkt göra egna doftljus ngn dag .. fast glömde köpa vekar dock :P klantigt ..

Igår va vi ute å gick en sväng men de blev inte så långt :S hehe slutade me att vi hamnade i affären å köpte glass å kolasås ^^så de blev juh inte så värst nyttigt :P..
men idag har ja tänkt att släpa me mig miika ut på en längre promenad =) lite måste man juh faktiskt röra på sig ...

I morgon ska ja jobba på ett nytt ställe i sandviken =) alltid lika spännande att se om man hittar rätt :P


Saknar alla er där hemma!!

Pusspuss


RIP Mormor..

I morgon är det den 2 november ..
Det är dagen då min mormor Linnéa ska begravas.. RIP

Jag kände henne inte så bra egentligen..
Det var länge sen vi sågs..
Men hon va min mormor..
Hon va min mammas mamma..
Hon va en fru, en syster, en dotter..
Men nu är hon borta..
Nu är hon en ängel i himlen ..
Kvar finns endast många minnen..
Det är så hon alltid kommer att leva kvar .. 
I våra sinnen... 


När själen ger upp och lämnar jordelivet,
tar kroppen slut och tar de sista klivet.
 
Anhöriga lever kvar och tårar rinner ner längs kinden,
och de enda som finns kvar är fina minnen.
 
Den stora sorgen är saknaden,
och det är den som aldrig lämnar en.
 
Själen förvandlas till en fågel på din axel som allt ser och hör,
det är då man förstår att de aldrig dör!

(av okänd) 



I did not die...

Do not stand at my grave and weep;

 I am not there. I do not sleep.

 I am a thousand winds that blow.

I am the diamond glints on snow.

I am the sunlight on ripened grain.

 I am the gentle autumn rain.

 When you awaken in the morning's hush

I am the swift uplifting rush

 Of quiet birds in circled flight.

 I am the soft stars that shine at night.

Do not stand at my grave and cry;

I am not there. I did not die.

 

(Av: Mary Elizabeth Frye)






RSS 2.0