Snöblandatregn å rusk

Hej hej

Idag känns det verkligen inte alls som att våren e på väg här i Bergen..
De bara regnar å snöar om vart annat .. å vinden blåser kallt som sjutton ..
Inget skoj väder med andra ord =(...

Har nyss kommit hem från jobbet nu .. Har varit på ett nytt ställe idag å ska tillbaka i morgon..
De har gått bra å alla va trevliga =) De va en ordinarie å tre vikarier ^^ men vi klarade de fint iaf ..
Va dock lite jobbigt att gå upp tidigt i morse :S började kl sju så va juh tvungen att gå upp typ 05.20 för att hinna me bussen å hitta till rätt ställe å så .. Har juh haft lyx me sovmorgon typ varje dag de senaste för har juh inte börjat innan typ elva tolv :P .. men men ibland måste man upp tidigt..

Det blev förresten ingen andra visning igår för det visade sig att den lägenheten inte heller hade spis å kyl .. å de har vi ingen lust att fixa själva som ni kanske förstår ..
Men ikväll ska vi iaf på en visning här på landås en liten bit ifrån där vi bor nu å sen ska vi kanske på en visning i centrum oxå =) så de blir spännande :D ..

Vår plan e juh att flytta så snart som möjligt så att vi slipper betala så mkt mer i hyra på denna lägenheten så de hade juh varit bra om vi kunde flytta i morgon kanske .. men får se om vi har möjlighet och tid till detta .. De e juh nämligen så oxå att Miika åker hem till kära Sverige på onsdag eftermiddag å sen e ja själv här tills måndag kväll .. har juh inte precis lust att flytta själv :P  hehe

Så håll tummarna för att de går vägen för oss!!

Om vi lyckas flytta i morgon så måste de juh typ va världshistoriens snabbaste flytt ;P fick reda på att vi måste flytta torsdag kväll å sen fixar vi ny läghenhet å flyttar tisdagen veckan efter^^ men får se om vi har tur att lyckas me de =)

Nä nu måste ja nog börja städa å packa lite =)

Måste juh städa ur lägenheten å packa alla saker å tvätta å kolla på lägenheter .. snacka om fullt upp :P

Ha de fint!

Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0