Regnet öser ner!

Hej hej!

Nu sitter ja här å ser hur regnet skvalar utanför fönstret.. hoppas att all snö regnar bort! 
Ja vill ha vår å solsken =)

Ska till jobbet lite senare idag .. jobbar nämligen 15-20.30.. seg tid! men men gött att få lite jobb iaf =)
fick juh nämligen inget jobb igår :S va hemma å slöade hela dagen å de va inte ens gött å va ledig .. hade bara en jäkla envis huvudvärk hela dagen som inte vill ge med sig .. men men så e de ..

Nu har ja å mamma typ bestämt när vi ska bestiga Kebnekaise i sommar :D Ja flyger från Bergen till Stockholm å sen vidare till Kiruna den 30 juli =) spännande!! Sen har inte mamma bestämt sig för om hon ska åka bil lr flyga upp men de får vi se .. Från kiruna ska vi iaf sedan ta oss till Nikkaluokta med buss o sedan börjar äventyret ^^ från Nikkaluokta till kebnekaise fjällstation är det 1,9 mil så då kan man välja att vandra hela vägen eller åka båt 6 km av biten lr åka helikopter hela vägen =) .. Helikopter hade juh varit lite fräckt :P men vi får väl se va vi väljer ..

När vi sedan ska bestiga Kebnekaise så har vi två olika leder att välja mellan, den östra och den västra. Den Västra leden kan man gå utan guide och den tar ca 12-14 timmar. Den östra leden tar ca 10 timmar och kräver att man har guide då man ska gå över glaciärer å klättra. Vi har inte bestämt oss för vilken led vi ska ta ännu men de blir nog bra vilken vi än tar =)
Så nu e de banne mig dags att börja träna på riktigt ^^ lär behöva en del kondition å benmuskler om man ska klara av detta =).. hehe..





Igår började ja kolla på serien Solsidan som visas på tv4 på fredagar .. måste säga att den e helt sjukt bra ^^ så jäkla kul alltså =) Så om ni inte har sett den så rekommenderar jag att ni gör de! ;D


Nä nu e de snart dags att gå å duscha å göra i ordning sig =)

Ha de fint!

Pusspuss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0