Kino å rullekebab!

Hallå där

Nu va de ett tag sen ja uppdaterade här :S har blivit lite dålig på detta den senaste tiden..

Idag e de måndag å start på en ny arbetscvecka =) för mig blir den dock ganska kort eftersom att ja flyger till oslo torsdag morgon =) oj va kuligt de ska bli!

I helgen jobbade jag i mataffären .. lr i lördags rättare sagt.. de gick bra .. har fått reda på att ja ska  göra en kurs på nätet typ som handlar om systemet å rutiner å sånt i posten.. så de har ja börjat  me .. ganska mkt man ska göra så e inte klar men ska försöka få klart de innan torsdag iaf ..

I söndags va ja å miika på kino dvs bio .. vi såg percy jackson and the lightning thief =) ja tyckte den va bra men miika hade en del höga förväntningar på den å ja tror inte han tyckte att filmen levde upp till dom förväntningarna .. måste säga att de va en väldigt bra bio salong .. jätte stor duk å riktigt bra kvalité .. mkt bättre om man jämför me i borås .. hehe :P...

Efter bion så insiterade miika på att vi skulle käka kebeb för de låg ett ställe precis utan för bion ^^ haha de e så fult att de heter Rullekebab på norska :D hihi .. så de åt vi =) inte lika goda som i sverrige men bättre än de andra vi provat =).. sen kostde de bara 35 nkr!! billigt ..








Nu ska ja snart ut te bussen å åka till jobbet.. jobbar på Nhh som vanligt .. har varit där mega länge nu typ ..

Jaja,  simma lugnt!

Pusspuss

Kommentarer
Postat av: Calle

hej hej hej på er!



läste en jäkla massa inlägg nu precis, missat möe de sista haha! låter som ni har det goett iaf. miika, dags för en ny bil nu då kanske va? du vet att din går på sista versen ;-) haha!



hade gött

/calle

2010-02-19 @ 10:22:57
Postat av: marie kuurne

Hej! Saknar dig (er) Roligt med Rullekebad... ha ha, de är allt lite speciella där borta.

Jag är ledig i dag funderar på att åka lite skidor, det kom en massa snö igår igen så det finns antagligen inga spår. Är trött på all snö

Ha de bra puss o kram

2010-02-19 @ 13:03:22
Postat av: Miika

haha calle kanske ^^ eller så behöver jag ingen bil, ska nog hem under påsk o sälja skiten ^^ Haa dee

2010-02-20 @ 18:47:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0